Importator si distribuitor - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto

Masina profesionala de echilibrat roti

Cod produs:BR-TRE-579

Pret: 6,475.00 Lei + TVA
Pret: 7,705.25 Lei (TVA inclus)


Garantie:24 luni

Cantitate: Verifica cos
Descriere: Masina de echilibrat profesionala full automata, fara vibratii , cu monitor LCD


Detalii:
Masina de echilibrat profesionala full automata, fara vibratii

Avantaje:
• citire de precizie
• performanta perfecta
• unitate durabila
• functionare fara vibratii
• electronica robusta
• echilibrare rapida
• designul nou al capotei "open-side" permite utilizarea p o gama mai larga a formelor si dimensiunilor anvelopei.

DATE TEHNICE:
Introducere automata a datelor : distanta , diametrul si latimea
Prag dezechibru : 1g
Sursa de alimentare : 230V 50Hz
Diametrul rotii : 10 - 24 toli
Latimea jantei : 1.5 - 20 toli
Greutatea ascunsa : In spatele spirelor de la janta
Greutatea maxima pe roata : 65 kg
Viteza de rotatie : 200 Rpm
Pozitioner dezechilibru : Rotire automata si blocarea rotilor
Blocarea axului : Controlata de computer
Dimensiuni (H. X D. X latime.) : 960x760x1250 mm
Greutate : 126 kg
Caracteristici :

Lucrul fara vibratii!
Nivelul arborelui nu depaseste 0,02 mm, dispozitivul este practic fara nici o vibratie. In plus, axul este nu numai extrem de lin , dar, de asemenea, nu genereaza socuri. Acest lucru inseamna nu numai un confort mult mai mare, dar mai presus de toate, citirea de precizie mai mare pentru parametri fiecarei roti - nu exista nici un risc de dezechilibrare care poate aparea atunci cand se lucreaza cu roti mai grele.

Durabilitate excelenta!
Reesaparea este un test de anduranta reala pentru fiecare dispozitiv, astfel incat in productia de masini de echilibrare folosim doar materiale de cea mai de calitate cum este si cea a axului tratat pentru o rezistenta mai mare. Aceasta este o parte a masinei de echilibrat cea mai vulnerabile la uzura , deci utilizarea materialelor de cea mai inalta calitate garanteaza fiabilitatea in lucrul de zi cu zi. In plus, bratele de masurare au fost facute din material solid, care nu sufera deformari ca si componentele din plastic.

Electronice fara probleme!
Dispozitivul se bazeaza pe un component electronic fara defectiuni - Electronice modulare care permit functionarea pe termen lung , chiar si in conditii dure. La randul sau, sistemul de componente electronice protejeaza aparatul impotriva daunelor cauzate de picaturi sau variatii mari.

Echilibrarea fara modificari!
Datorita programului 3D Direct , masurarea rotilor de aluminiu se face pe 3 parametri diferiti , cum ar fi distanta / raza / diametru. Sistemul va permite sa identificati greutatile adezive , indiferent de constructia unei jantei de aluminiu. Prin intermediul bratului si a poziti de masurare indicata se sugereaza mai intai lipirea greutatilor de echilibrare. Apoi , cu acelasi raport , este suficient sa lipiti greutatile in pozitia sugerata de masina de echilibrat .Masina de echilibrat este prevazuta cu un sistem de lipire cu ajutorul unui laser pointer, ceea ce indica un finisaj perfect pentru a sustine greutatea.

Echilibrarea complet automat!
Echilibrarea sistemului este echipat cu S-Drive . Ce inseamna? Nimic altceva decat rotirea automata a rotii pana la punctul de dezechilibru la simpla apasare a unui buton. Exista doua optiuni aici - rotatie setata pentru ora 6 sau 12 . Aceasta optiune va va permite sa uitati despre necesitatea de a roti rotile in cautarea unui loc pentru a lipi greutatea. In plus, optiunea Split va permite sa rupeti greutatea in bucati mai mici. Este demn de mentionat despre funcția Auto Alu - aceasta recunoaste tipul de roti care urmeaza sa fie echilibrate si sugereaza cea mai buna metoda de aplicare a greutatii .

Toate incluse!
• 3 conuri de centrare (43 ÷ 114,5 mm)
• Manson capac mic si mare
• Cleste pentru introducerea si scoaterea greutatilorVideo prezentare:
Cosul de cumparaturi
Oferte
Noutati