sculeauto.com

Select Auto - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto
Importator si distribuitor - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto

Tun pentru umflat roti 38 litri

Cod produs:ST8074

Pret: 399.16 Lei + TVA
Pret: 475.00 Lei (TVA inclus)


Garantie:12 luni

Cantitate: Verifica cos
Descriere: Tun de aer pentru montat anvelope camioane 38 litri


Detalii:
Acest dispozitiv inseamna , inainte de toate, o munca mult mai usoara in vulcanizare! Trebuie doar sa „trageti” o singură data si, dupa un timp, anvelopa se va aseza pe janta. Utilizarea acestui echipament este într-adevar o sarcina simpla - singura procedura pe care ar trebui sa o efectuati uneori este umplerea rezervorului cu aer.
Tunul este ideal pentru toate tipurile de anvelope - masinile de pasageri, dar si camioanele si autobuzele. Dispozitivul merits o atentie deosebita, calitatea manometrulu i, a carei carcasa a fost acoperita cu cauciuc flexibil, protejand elementele de masurare sensibile de deteriorare. In plus, manometrul a fost umplut cu glicerina lichida, care amortizeaza vibratiile si usureaza componentele mecanice ale manometrului.
Cumpărarea unui inflator va va permite sa castigati si mai mult intr-un timp scurt. Da, nu este o greseala! Intregul sistem functionează destul de automat - trebuie doar sa apasati „declansatorul” și dispozitivul va permite ca pneul ss se aseze pe janta in doar cateva secunde. Ganditi-va doar cat timp puteti economisi!
Presiunea maxima de lucru a acestui dispozitiv este de pana la 8 bar, ceea ce se va traduce într-o munca extrem de eficienta cu fiecare anvelopa. Datorita formei speciale a duzei de iesire, montarea anvelopelor pe janta devine si mai usoara si dureaza doar un moment.
Date tehnice:
- tunul de aer de 38L este proiectat pentru anvelope camioane in procesul de montare a anvelopei pe janta
- aerul din tun etanseaza anvelopa pe janta , astfel incat acesta poate fi umflata la presiunea prescrisa
- presiunea maxima : 8bar
- scala manometru : Psi si Mpa
- cu supapa de siguranta
- greutate : 20 kg

Provenienta SelTech Spania


Echivalente:
Cosul de cumparaturi
Oferte
Noutati