sculeauto.com

Select Auto - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto
Importator si distribuitor - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto
Select Auto S.R.L. - importator si distribuitor scule si echipamente pentru reparatii auto. Va oferim consultanta in dotarea service-urilor auto si suport in ceea ce priveste finantarea in sistem RATE/CREDIT/LEASING
Va rugam sa alegeti varianta de finantare care vi se potriveste:
CERTIFICATE/ETALONARI METROLOGICE
Firma SC Select Auto SRL ofera certificat/etalonare metrologica la toate produsele achizitionate de la noi contra cost la cele mai bune preturi.
DETALII PRIVIND SECTIUNEA SUPORT TEHNIC A SITEULUI
Echipa Select Auto lucreza la sectiunea suport tehnic, un bonus adus clientilor nostri constand in: date tehnice, informatii legate de ultima tehnologie aplicata in constructii de masini, diagnoza auto, etc. Dupa finalizarea sectiunii clienti nostri vor intra in posesia unui card cu codul de acces.
Ambreaj autoreglabil SAC
In sectiunea video gasiti prezentarea kitului pentru demontat si montat ambreajele autoreglabile SAC.Atentie este foarte important montarea corecta a ambreajelor cu reglaj automat SAC.
Solutia complecta pentru bujii incandescente rupte
Va anuntam ca incepand cu data de 09.02.2012 in sectiune Extractor pentru bujii incandescente ve-ti gasi sculele necesare pentru extragerea bujiilor incandescente rupte in chiuloasa,pentru inlocuirea filetelor deterioarate din chiuloasa si setul de freze necesar pentru curatarea orificiului de la bujiile incandescente din chiuloasa.
n
m
n
m
Cosul de cumparaturi
Oferte
Noutati