sculeauto.com

Select Auto - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto
Importator si distribuitor - scule si echipamente profesionale pentru reparatii auto

S.C. Select Auto S.R.L. este importator si distribuitor la toate produsele mentionate pe pagina web,asiguram garantie,piese de schimb si sevice dupa perioada de garantie la toate produsele comercializate de noi.
Magazinul online www.sculeauto.com  îsi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din România si respecta continutul reglementarilor în vigoare cu privire la comertul electronic:
       - Legea 363/2007
       - Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.                 
       - Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001.   
       -Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Cum comandam?
Comanda produselor se face online de pe pagina web cat si telefonic sau pe adresele de e-mail metionate la contact,alte intrebari sau detalii pot fi cerute printr-un mesaj din sectiunea Contact.
Primirea unui mesaj cu o comada reprezinta incheierea unui contract la distanta,din acest moment se incepe preluarea comenzi si demersurile pentru livrarea comenzi,inainte de livrare veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

Livrare produselor:
Livrarea produseleor se face cu autovehicule propri in zonele acoperite si in restul tarii prin curier rapid sau prin posta Romana (daca aveti o firma preferata de curier rapid sau contract cu una din firme va rog sa ne specificati la observati),livrarea se face in 24-48 ore depinde de ora la care se preia comanda si in cazul in care nu intervin alte incidente de transport(ratacirea pachetului etc.)

Pretul produselor:
Pretul produselor este cel de pe pagina web in limita stocului disponibil,nu contine TVA, taxele de transport si rambursul banilor.
 Pretul final cu TVA si taxa de trasport va fi comunicat telefonic inainte de livrarea produsului.

Costul transportului este foarte mic deoarece detinem contract si rulaj mare cu firmele de trasport.

Garantie:
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de garantie,toate produsele defecte in perioada de garantie vor fi returnate la departamentul tehnic Select Auto cu documentele de achizitie (factura-certificat de garantie).
1.Reclamatia se face telefonic la departamentul tehnic (0766930949) sau prin e-mail:tehnic@sculeauto.com
2.Returnarea produselor se face la agentul zonal sau prin curier rapid in zonele fara acoperire.
3.Constatarea se face in maxim 48 ore dupa care veti fi anuntat de timpul necesar pentru depanare,inlocuire partiala sau totala al produsului.
4.Returnarea produselor la clienti se va face de catre agentii nostri,prin curier rapid sau direct din centrul nostru de service.

Service post garantie:
Toate produsele comercializate de catre Select Auto beneficiaza de service dupa perioada de garantie evident contra cost dar la preturi speciale pentru clienti.
Demersurile sunt acelea de la garantie.

Raspundere:
Desi se fac eforturi constante pentru corectitudinea informatiilor, precizam ca pot aparea erori de operare in privinta preturilor,imaginile produselor sau a caracteristicilor, sau acestea pot fi schimbate fara preaviz.
Mai poate varia culoarea ambalajului sau a cutiilor in care sunt amninistrate produsele sunt modificari aduse de catre producator dar cu aceiasi calitate.